2011-10-24 09:04:34• hírek • www.blikk.hu

Kiakadt Keresztes Ildikóra Tomi édesanyja

Demes Tamás esett ki az X-Faktorból
Demes Tamás esett ki az X-Faktorból

Többen is összetörtek az X-Faktor szombati élő show-ja után. A kieső Demes Tamás édesanyja nagyon csalódott, hogy fiának véget ért a műsor.

A színfalak mögött, nem törődve azzal, hogy a műsor készítői, a mentorok és a fotósok, újságírók hada is hallja, elkeseredésében kemény szavakkal illette Keresztes Ildikót.

A tiszasalamoni fiú anyukája megmutatta a mentornak, hogyan harcol gyermekéért.

- Elfogadjuk Ildikó döntését, mi mást tehetnénk? - kesergett az asszony. - Nekem három gyerekem van, és ha is azt mondaná nekem valaki, válasszak közülük, képtelen lennék rá. Ha Ildikó valóban egy igazi anyatigris lenne, nem tudott volna dönteni a két „fia" közül, mivel megszakadt volna a szíve! - mondta az édesanya.

A show-ban ugyanis Keresztes Ildikónak két mentoráltja, Lil C. és Tomi közül kellett választania, ki mehet tovább. Az énekesnő némi agónia után hozta meg nehéz a döntést, ami után zokogásban tört ki.

- Lil C nevét kellett volna mondania, így lett volna esélye Tominak, hogy a közönség szavazatai döntsenek. Akkor nekünk is könnyebb lett volna elfogadni - mondta könnyeivel küszködve lapunknak Irénke, aki hosszú utat tett meg Kárpátaljáról, hogy a fia mellett lehessen, ezért is olyan nehéz beletörődnie, hogy gyermeke álmai szertefoszlottak.

- Mi mindenünket arra áldoztuk, hogy támogassuk Tomit. Nem vagyunk gazdagok, épp hogy csak megélünk, mégis nem egy fizetésemet váltottam át forintra, és küldtem el Tominak, hogy finanszírozni tudjuk az énekesi karrierjét. Nem tudom, ezek után mihez kezdjünk, képtelenek vagyunk már több pénzt áldozni arra, hogy megvalósítsuk Tomi álmait. Itt ért véget az énekesi karrierje - záporoztak a csalódott és dühös kijelentések Irénkéből, aki mellett fia bánatosan beszélt kieséséről és érzéseiről.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: